Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Ρέθυμνο και Μπάνβιτ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Ρέθυμνο και Μπάνβιτ

Η ΑΕΚ, με τη βοήθεια του κόσμου της, χθες (17/10) πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βενέτσια. Η Ένωση συνεχίζει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η “Βασίλισσα” με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Ρέθυμνο και Μπάνβιτ.

Αναλυτικά:

“Η Βασίλισσα συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται τον κόσμο της στο πλευρό της.

Το Σάββατο (21/10) και ώρα 17:00 αντιμετωπίζει  το Ρέθυμνο για την 3η αγωνιστική της Βasket League και την Τρίτη (24/10) και ώρα 19:30 την Μπάνβιτ για το ΒCL.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να σπεύσουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων, αφού η διάθεσή τους ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

  • Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html
  • Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχει πικρία, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, και με προσωπική του δήλωσ…