Κεντρική Elite League Κουπίδης-Τσιότρας: “Δύσκολη πρεμιέρα”

Κουπίδης-Τσιότρας: “Δύσκολη πρεμιέρα”

doukas 1

Ιδιαίτερα δύσκολο έργο έχει ο Δούκας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων υποδέχεται από τον Παπάγου, και θέλει να αρχίσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Για την αυριανή αναμέτρηση μίλησε ο Θέμης Κουπίδης, λέγοντας:”Oλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες καθώς οι ομάδες είναι ακόμα άγνωστες για τους αντιπάλους τους και έτσι πολύ συχνά υπάρχουν εκπλήξεις. Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όπως επίσης και τις αδυναμίες μας όμως θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και να βγάλουμε ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας.

Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας άργησε να ξεκινήσει και ουσιαστικά όλοι μαζί έχουμε δουλέψει μια εβδομάδα όμως είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Δηλώσεις έκανε και ο Θοδωρής Τσιότρας, ο οποίος τόνισε:“Όπως κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος έτσι και η φετινή κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα πρώτα στάδια της προσαρμογής τους. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε διάθεση και θέληση.

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα τελευταία χρόνια, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και η κάθε εντός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική. Ξεκινάμε λοιπόν το Σάββατο, κόντρα στην ομάδα του Παπάγου και περιμένουμε να έχουμε στο πλευρό μας και τους φιλάθλους μας”.

Παράλληλα, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, όλοι η ομάδα του Δούκα δείπνησε στην ταβέρνα “ο Μαζωμός” στο Μαρούσι. Ο γενικός γραμματέας της του ΔούκαΘεόφιλος Βάτης και ο ταμίας του Συλλόγου,Απόστολος Κατσαρός, ευχήθηκαν στους παίκτες καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και καλή επιτυχία στο παιχνίδι με τον Παπάγου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…