Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κιτρινόμαυρη” συνεργασία

“Κιτρινόμαυρη” συνεργασία

d6b227d9c4c7a58e2a44fa8423303874 1812

Η συνεργασία, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Menarini Hellas, συνεχίζεται και σε τούτο το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι (11/10), συνέντευξη Τύπου στο “Νίκος Γκάλης”.

Η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ:

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ανάμεσα στην ΑΕΚ Β.C. και τη Μenarini Hellas συνεχίζεται.
Η Μenarini Hellas αναλαμβάνει βασικός χορηγός και στο πλαίσιο αυτό η συνέντευξη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/10) στο “Νίκος Γκάλης”, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΕΚ B.C., Xάρη Κουτά, και αντιπροσωπείας του αγωνιστικού Τμήματος της “Βασίλισσας”.

Από πλευράς της φαρμακευτικής εταιρίας τον πρώτο λόγο είχε, βεβαίως, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Menarini Ηellas, Γεώργιος Συκιανάκης, προεξάρχων στο πάνελ. Μίλησαν ακόμη ο Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer HealthCare, ο Εμπορικός Διευθυντής Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα.

Η φαρμακευτική εταιρεία Μenarini Hellas, είναι μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η Menarini Hellas συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως Επίσημος Υποστηρικτής, για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τη σειρά προϊόντων Sustenium.

Οι δηλώσεις:

Ο Γ. Συκιανάκης: “Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά και τιμή η συνεργασία αυτή με την ΑΕΚ μέσα από ένα χορηγικό πακέτο και την δυνατότητα της διαφήμισης των προϊόντων μας. Οι χώροι, που θέλουμε να είμαστε χορηγοί είναι στον αθλητικό χώρο. Η ΑΕΚ ανήκει στην ελίτ του μπάσκετ. H συνεργασία της Menarini Hellas με την ΑΕΚ εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή.

Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων “αυτοθεραπείας” η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα, καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η που θα συνεργαστούμε με έναν ιστορικό αθλητικό όμιλο όπως η ΑΕΚ και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του Ομίλου”.

Ο Σ. Μπόκιας: “Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη “Βασίλισσα”. Είμαστε πιστοί στο επενδυτικό μας πρόγραμμα και η ΑΕΚ είναι μία βασική ομάδα στην οποία θέλουμε να είμαστε και χαίρομαστε πραγματικά που είμαστε εδώ”.

Ο Λ. Παπαβασιλάκης: “Εκ μέρους της ΑΕΚ ευχαριστούμε για την παρουσία της εταιρείας στο χορηγικό μας πρόγραμμα με την ευχή και επιθυμία να συνεχιστεί. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να πείθουμε μεγάλα μεγέθη, τον καθένα στο χώρο του. Η προσπάθεια που γίνεται έχει προοπτική και στρατηγική και μας βοηθούν να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Είναι μια συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον”.

Ο Σάκοτα: “Θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστησή μας για τη νέα συνεργασία. Όποιος παρακολουθεί τον αθλητισμό γνωρίζει πως η φαρμακευτική αγωγή και η σωστή διατροφή είναι σημαντική γιατί οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Εύχομαι υγεία και μια πετυχημένη σεζόν για όλους”.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς, και ο Ντούσαν Σάκοτα, παρέδωσαν στην εταιρία επετειακές φανέλες του ’68 και φανέλα της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…