Κεντρική NBA Κιντ: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τον Γιάννη”
NBA

Κιντ: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τον Γιάννη”

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, χάνοντας με 104-86, στο πλαίσιο της preseason. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο ματς και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα των παιχνιδιών αυτών δεν έχει καμιά σημασία, ο κόουτς, Τζέισον Κιντ βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει αυστηρή κριτική στους παίκτες του.

“Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στην επίθεση χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ήμασταν κάπως χαλαροί και η μπάλα δεν γυρνούσε. Οι παίκτες ανησυχούσαν περισσότερο για τον εαυτό τους παρά για την ομάδα. Ελπίζουμε να αυξηθεί η ένταση των παικτών”, τόνισε ο Κιντ, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά και στα 20 λάθη της ομάδας.

Ο προπονητής των “ελαφιών”, μάλιστα, τόνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να βασίζεται υπερβολικά στον Γιάννη: “Ο ρυθμός μας είναι πολύ αργός. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Γιάννη για να φτιάξουμε τα πάντα. Αυτοί οι παίκτες είχαν μια δουλειά να κάνουν και δεν την έκαναν απόψε”.

Όσον αφορά το παιχνίδι, κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μάιλς Τέρνερ (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Λανς Στίβενσον (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ενώ ο Βίκτορ Ολαντίπο πρόσθεσε 15.

Για τους Μπακς, οι οποίοι παρατάχθηκαν δίχως τους Γιάννη, Μέικερ, Ντελαβεντόβα, Τέρι και φυσικά τον Τζαμπάρι Πάρκερ, ο Γκάρι Πέιτον έδειξε ότι μπορεί να βρει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, σκοράροντας 15 πόντους ενώ ο Ρασάρντ Βον πέτυχε 14.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…