Κεντρική NBA Καβς και Γουόριορς τα φαβορί στην πρεμιέρα
NBA

Καβς και Γουόριορς τα φαβορί στην πρεμιέρα

lebron james kevin durant

Ο “μαγικός” κόσμος του NBA ανοίγει την αυλαία του τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου, σε μια από τις πλέον αναμενόμενες σεζόν της σύγχρονης εποχής. Το σόου θα ξεκινήσει με δύο υπέροχα ντέρμπι, καθώς οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα “κονταροχτυπηθούν” με τους Χιούστον Ρόκετς. Όπως είναι λογικό, οι πρώτες εκτιμήσεις για τα δύο ματς έχουν αρχίσει να κατατίθενται.

Ειδικότερα, οι Καβς -παρά τη δεδομένη απουσία του Αϊζέια Τόμας– δίνονται ως το φαβορί απέναντι στους “κέλτες” του Κάιρι ‘Ερβινγκ, με χάντικαπ -4 πόντων, σύμφωνα με το περίφημο πρακτορείο “Westgate Superbook Las Vegas”. Είναι προφανές πως, οι bookmakers θεωρούν ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα δώσει κανονικά το παρών, παρότι ο τραυματισμός του στον αστράγαλο τον θέτει ως αμφίβολο.

Όσον αφορά το έτερο ματς, οι Γουόριορς έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στους τρομερά ενισχυμένους Ρόκετς, με -9.5 πόντους στο χάντικαπ. Παρά την παρουσία του “καυτού” διδύμου των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ αλλά και παικτών-κλειδιά γύρω από αυτούς, οι “dubs” παρουσιάζονται ως το απόλυτο φαβορί, βάζοντας στόχο το 3ο πρωτάθλημα εντός των τελευταίων 4 ετών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του NBA

  • Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μπόστον Σέλτικς (ξημερώματα 18 Οκτωβρίου, 03:00)
  • Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς (ξημερώματα 18 Οκτωβρίου, 05:30)
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…