Κεντρική Διεθνή Κατσικάρης: “Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”

Κατσικάρης: “Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας”

Κατσικάρης

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη φέτος, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε θέση αλλά η χθεσινή “σφαλιάρα” στην πρώτη αγωνιστική του EuroCup από τη λιθουανική, Λιετκαμπέλις “προσγείωσε” τους Ισραηλινούς στην πραγματικότητα. Σε δηλώσεις του, ο κόουτς, Φώτης Κατσικάρης στάθηκε στην ανετοιμότητα της ομάδας, αφήνοντας μια “νότα” αισιοδοξίας στο τέλος.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερα δυνατή αρχή αυτή για εμάς στην διοργάνωση. Οι αντίπαλοί μας ήταν σε καλύτερη κατάσταση επειδή έχουν παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από εμάς”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, δικαιολογώντας την ομάδα του, η οποία συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Κατσικάρης δεν παρέλειψε, όμως, να σταθεί και στα λάθη των παικτών του: “Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν επειδή έχουν έμπειρους παίκτες και μας έκαναν ζημιά ενώ έβαλαν μερικά πολύ δύσκολα σουτ. Δεν ήμασταν έξυπνοι στην επίθεση ενώ χάσαμε και πολλά λέι-απ. Δεν έχω παράπονο από την άμυνα της ομάδας, απλώς υπήρξαν στιγμές που δεν αντιδράσαμε σωστά”.

Στο τέλος, ο κόουτς της Χάποελ τόνισε ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει μάθημα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…