Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Κάθε παιχνίδι είναι τελικός”

“Κάθε παιχνίδι είναι τελικός”

sakellariou vaggelis panionios1

Ο Πανιώνιος, μετά τη συντριβή από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας – Φάρο (98-68) στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, θα “κυνηγήσει” ό,τι καλύτερο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό (14/10, 16:30). Στο μεταξύ, ο 28χρονος γκαρντ των “κυανέρυθρων”, Βαγγέλης Σακελλαρίου, τόνισε πως “η νίκη είναι αυτοσκοπός, αφού κάθε παιχνίδι είναι τελικός“.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας
Καλησπέρα φίλες και φίλοι.

Η εικόνα μας την 1η αγωνιστική στη Λάρισα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, όμως όποιος ψάχνει για δικαιολογίες χάνει τον στόχο του και εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι αυτονόητο πως κανείς μας δεν θέλει να δει ανάλογη εμφάνιση με αυτή της πρεμιέρας και καθένας από εμάς είναι υποχρεωμένος να βελτιωθεί ατομικά για να αποφύγουμε ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία.

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με σταθερά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και που από το πρώτο της παιχνίδι έδειξε τις διαθέσεις της. Το γεγονός ότι παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας, όμως για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός, οπότε η νίκη είναι αυτοσκοπός. Με τους φιλάθλους μας στο Αρτάκης τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά, γι’ αυτό και τους παρακαλώ από τη στιγμή που θα επιστρέψουν και θα λήξει η τιμωρία μας να μην μας αφήσουν ποτέ ξανά μόνους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…