Κεντρική Διεθνή “Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη ο Ομπράντοβιτς”

“Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη ο Ομπράντοβιτς”

plaza obradovic

Η Μάλαγα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε. Ο Χουάν Πλάθα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, αποθεώνοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον “Ζοτς” ως τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης,  τονίζοντας πως έχει τρομερή ταπεινότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Ανδαλουσιάνων:

Για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε:”Είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα η Φενέρμπαχτσε. Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες διοργάνωσες για να έχουν διάρκεια. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χαρακτήρα νικητή και δεν θα επιτρέψει στους παίκτες του να χαλαρώσουν στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι από τους προπονητές που θέλουν να κερδίζουν τα περισσότερα παιχνίδια. Θέλει να τα κερδίζει όλα. Έχουν πολλούς επικίνδυνους παίκτες, όπως ο Βέσελι, ο Σλούκας, ο Ουαναμέικερ. Πρέπει να δώσουμε το 100%, να διαχειριστούμε τα λάθη και να εκμεταλλευτούμε κάθε δώρο που θα μας κάνουν”.

Για τον Ομπράντοβιτς: “Έχω δει τον Ομπράντοβιτς από το ξεκίνημά του ως προπονητή στην Μπανταλόνα και πέρασε πολύ γρήγορα από παίκτης σε προπονητής και αν και έδειχνε ότι ήταν δύσκολο, ο χρόνος απέδειξε το αντίθετο. Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε σε ομάδες όπωςη Παρτιζάν και η Μπανταλόνα που κανείς δεν στοιχιμάτιζε σε αυτές, αλλά κατέκτησε μαζί τους πρωτάθλημα Ευρώπης.

Βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να καθοδηγεί σπουδαία ρόστερ. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και έχει μια τρομερή ταπεινότητα από την οποία πρέπει να μάθουμε όλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…