Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Καλύτεροι και σταθερότεροι στην άμυνα”

“Καλύτεροι και σταθερότεροι στην άμυνα”

191316

Ο Θανάσης Παπαχατζής, άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της ΑΕΚ, μίλησε ενόψει της αυριανής (01/11, 19:30, Novasports 2) αναμέτρησης με τη Ρόσα Ράντομ στο “Νίκος Γκάλης”, στο πλαίσιο της τέταρτης “στροφής” του Basketball Champions League.

Ο κόουτς Παπαχατζής τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να βελτιωθούν κατά μείζονα λόγο στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο: “Είμαστε στο τέλος της αποκατάστασης. Είναι εδώ, μαζί μας, κι είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται εδώ”.

Για τα όσα είδαν οι παίκτες στο βίντεο: “Δείξαμε τη δύναμή τους στην επίθεση στο ανοικτό γήπεδο. Έχουν τον Χάροου, τον Πάντερ και τον Σοκολόφσκι, που είναι δυνατοί. Έχουν και σχήματα με πέντε παίκτες, που μπορούν να σουτάρουν τρίποντο. Η περιφερειακή μας άμυνα πρέπει να προσέξει αρκετά στο παιχνίδι αυτό”.

Για τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ: “Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Εκεί δεν έχουμε σταθερότητα. Αυτό πρέπει να διορθωθεί, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι”.

Για τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα της ΑΕΚ: “Είναι μια καινούργια ομάδα και δεν μπορεί να έχει συνέπεια στο παιχνίδι της. Και στη Ρόδο αρχίσαμε καλά, αλλά χάσαμε τον ρυθμό στη συνέχεια. Είχαμε προβλήματα, συν την καθυστερημένη άφιξη του Χάρις. Δεν μας βοήθησε αυτό να είμαστε σταθεροί”.

Σχετικά με τα μεταγραφικά: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Όλα είναι υπό εξέταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…