Κεντρική NBA Ήττα για τους Κινγκς, πήρε χρόνο συμμετοχής ο Παπαγιάννης (vid)
NBA

Ήττα για τους Κινγκς, πήρε χρόνο συμμετοχής ο Παπαγιάννης (vid)

papagiannis king

Οι Σακραμέντο Κινγκς ήταν μονίμως ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 97-83, στο πλαίσιο της preseason. Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρέθηκε στο παρκέ για αρκετή ώρα και προσέφερε όσο περισσότερο μπορούσε, έχοντας μερικά θετικά αλλά και κάμποσα αρνητικά στοιχεία στην απόδοσή του.

Συγκεκριμένα, ο “PapaG” αγωνίστηκε για 20 λεπτά, έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 τάπα ενώ σούταρε με 50% στα σουτ εντός πεδιάς (4/8). Έδωσε “μάχες” κάτω από τα δύο καλάθια, σκόραρε έπειτα από πικ-εν-ρολ συνεργασίες ενώ ευστόχησε και σε σουτ από μέση απόσταση.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Έλληνας σέντερ υπέπεσε σε 5 λάθη, δίχως να έχει φθάσει ακόμη στο επιθυμητό βαθμό ασφάλειας της μπάλας ενώ έκανε και 5 φάουλ, δείγμα της αδυναμίας του να βάζει σωστά το κορμί του σε ορισμένες περιστάσεις.

Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Γιουσούφ Νέρκιτς με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ντείμιαν Λίλαρντ δεν πάτησε και πολύ το “γκάζι” (14 πόντοι, 3/8 σουτ, 7/8 βολές) ενώ ο ρούκι, Κάλεμπ Σουάνιγκαν είχε 6 πόντους και 12 ριμπάουντ, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει θετικό παράγοντα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Όσον αφορά τους Κινγκς, ξεχώρισε ο Τζάστιν Τζάκσον με 16 πόντους αλλά και οι Μέισον και Λαμπισιέρ που πέτυχαν από 13.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…