Κεντρική Elite League “Ήταν μια… ηρακλείδικη νίκη”

“Ήταν μια… ηρακλείδικη νίκη”

Ο Ηρακλής κατάφερε να νικήσει την Καρδίτσα σ΄ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο προπονητής του “γηραιού”, Βαγγέλης Αλεξανδρής, χαρακτήρισε τη  νίκη “ηρακλείδικη” και σημείωσε ότι η ομάδα έχει συνηθίσει να κερδίζει έτσι, ενώ τόνισε ότι θα πάρουν δύναμη από αυτή τη νίκη.

“Ήταν μια… ηρακλείδικη νίκη. Και μόνο που τα παιδιά αυτά δείχνουν τέτοια καρδιά, αυτό λέει πολλά. Ήταν ένας αγώνα που για πολλούς από όσους τον παρακολούθησαν ήταν τελειωμένος, αλλά όμως καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Η νίκη αυτή μας δίνει δύναμη για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, που δείξαμε σε κάποια σημεία στην άμυνα, και για αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Έχουμε άλλους 28 αγώνες μπροστά μας, βλέπουμε κάθε ένα ξεχωριστά και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και να κερδίζουμε έτσι”, ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο, που είχε 30π. με 8/11 βολές και 11/11 δίποντα σε 24’, ανέφερε: “Ήταν πολύ δύσκολος ο αγώνας, κάτι που περιμέναμε, αφού είχαμε ξαναπαίξει με την Καρδίτσα. Βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος και πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Ήταν δύσκολη, αλλά μετράει ως νίκη. Αυτό μας ενδιαφέρει. Η Α2 είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, όλες οι ομάδες είναι δυνατές και για αυτό κάθε νίκη είναι πολύτιμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…