Κεντρική Elite League “Ήταν ευκαιρία για εμάς”

“Ήταν ευκαιρία για εμάς”

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στην έδρα του Απόλλωνα και υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α2. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά την αναμέτρηση τόνισε ότι ο αγώνας αυτός ήταν μία ευκαιρία γι αυτούς, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να δουλέψουν για να βελτιωθούν.

“Εκείνο που με στενοχωρεί είναι πως επιτρέψαμε σε έναν παίκτη να μας βάλει 31 πόντους (σ.σ. Ματαλόν), επίδοση που δεν θυμάμαι άλλον παίκτη πρόσφατα να το έχει κάνει σε βάρος μας. Ο αγώνας ήταν μια ευκαιρία για εμάς να πάρουμε μια νίκη που θα βοηθούσε πολύ, αφού οι εκτός έδρας επιτυχίες καθορίζουν τον πρωταθλητή. Ο αγώνας έγινε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε, πάντως, παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. “Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία, δεν είναι για εμένα δικαιολογία, αν και αρκετοί Πατρινοί που με εκτιμούν μου είπαν πως είχαμε δίκιο στο τέλος. Προχωράμε, η αποστολή μας έχει πολύ δρόμο ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…