Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε”

“Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε”

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του, του Ρεθύμνου Cretan Kings (28/10, 16:30), με το Λαύριο Megabolt, για την τέταρτη “στροφή” της Stoiximan.gr Basket League. Ο 25χρονος γκαρντ υποστήριξε πως οι Κρητικοί είναι το φαβορί και πρέπει να το αποδείξουν εντός των τεσσάρων γραμμών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ, για 4η συνεχόμενη εβδομάδα.

Τα πανηγύρια της προηγούμενης αγωνιστικής, μετά τη νίκη επί του Κοροίβου, σταμάτησαν στο “Νίκος Γκάλης”, αφού για δεύτερο σερί αγώνα δεν διατηρήσαμε τη συγκέντρωσή μας ως το τέλος, με αποτέλεσμα την ήττα.

Βέβαια, το αποτέλεσμα έχει δύο αναγνώσεις, καθώς από τη μία τα λάθη κόστισαν για ακόμη μια φορά, ενώ από την άλλη μεριά καταφέραμε να μείνουμε στη διεκδίκηση της νίκης ως το τέλος. Για αυτόν τον λόγο μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Όμως, θεωρώ πως θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και πολύ σύντομα θα πανηγυρίσουμε κάποια εκτός έδρας επιτυχία.

Όμως, αυτήν την εβδομάδα κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο. Αυτό είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας κι αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε μέχρι να έρθει το επόμενο.

Βέβαια, όπως η πλειοψηφία των ομάδων της Stoiximan.gr Basket League, έτσι και το Λαύριο έχει καταφέρει να ενισχυθεί σημαντικά, αποκτώντας παίκτες-πρωταγωνιστές, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έχει ακριβώς τον ίδιο απολογισμό με εμάς, με μία νίκη σε τρία ματς, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας.

Εμείς είμαστε το φαβορί και θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το μόνο που ζητάμε είναι η υποστήριξη του κόσμου. Να έλθει, να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει τον παλμό που χρειαζόμαστε.

Έδωσε τα πρώτα του δείγματα στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και τώρα τους χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο, όπως και σε κάθε παιχνίδι έως το τέλος, και να πανηγυρίσουμε μαζί στο φινάλε την επίτευξη των στόχων μας. Οι φίλαθλοι είναι η δύναμή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…