Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

jamel mclean olympiakos panathinaikos 2

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε, σήμερα το πρωί (10/10), στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο, όπου θα υποδεχθεί, την Πέμπτη (12/10, 21:00), την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα, καθότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (ενοχλήσει στο αριστερό γόνατό του). Στο μεταξύ, ο Τζαμέλ ΜακΛιν τόνισε -μετά την άφιξη των Πειραιωτών- πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι πανέτοιμοι για την επικείμενη αναμέτρηση.

“Είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι, ο καιρός πέρασε, τα παιχνίδια αρχίζουν και τώρα είναι ώρα για μπάσκετ. Η Μπασκόνια είναι μια καλή ομάδα και για να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα”, δήλωσε, αρχικά, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ.

Αναφορικά, δε, με τον τόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, δήλωσε: “Είχαμε έρθει, πρόσφατα, για ένα τουρνουά. Τότε, ο κόσμος είχε έρθει και μας είχε υποστηρίξει. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο κι οι φίλαθλοι να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα”.

Σχετικά, τέλος, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, υποστήριξε: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν χάθηκε κάτι, ούτε κερδήθηκε κάτι. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να γίνουμε καλύτεροι. Είναι μεγάλη η σεζόν, έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε κοιτώντας μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …