Κεντρική Elite League “Είμαστε διπλά υποψιασμένοι”

“Είμαστε διπλά υποψιασμένοι”

antonis mantzaris

Πολύ καλή χαρακτήρισε την μέχρι στιγμής πορεία του Περιστερίου ο παίκτης της ομάδας, Αντώνης Μάντζαρης. Ο 31χρονος ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Εθνικό ανέφερε ότι είναι διπλά υποψιασμένοι, καθώς η ομάδα του Πειραιά άλλαξε προπονητή και δεν ξέρουν πως θα παρουσιαστεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

  • Αντώνη, έχετε ξεκινήσει παρά πολύ καλά και ύστερα από τρία ματς είστε αήττητοι. Αν και είναι πολύ νωρίς, θεωρείς ότι έφθασε η στιγμή να επιστρέψει το Περιστέρι στην Α1;

“Σίγουρα, αυτός ήταν ο στόχος που βάλαμε το καλοκαίρι με τις μετεγγραφές που κάναμε. Η πορεία είναι αρκετά καλή, αν και θεωρώ ότι είχαμε εύκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Θα πρέπει, ωστόσο, να μείνουμε συγκεντρωμένοι”.

  • Ποια στοιχεία διακρίνουν τη φετινή ομάδα του Περιστερίου;

“Πρώτα από όλα έχουμε πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ κι επίσης, παρ’ όλο που έχουμε ταλαντούχους παίκτες, θεωρώ πως το δυνατό μας όπλο είναι η άμυνα”.

  • Τώρα, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Εθνικού. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

“Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Α2 και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο έχουμε στοχεύσει. Με την αλλαγή προπονητή δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν, όποτε είμαστε διπλά υποψιασμένοι και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…