Κεντρική NBA Ιδού τα πλήρη προγνωστικά των τζένεραλ μάνατζερ!
NBA

Ιδού τα πλήρη προγνωστικά των τζένεραλ μάνατζερ!

leonard paul ball butler george durant

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του NBA ερωτήθηκαν από τους ιθύνοντες του NBA.com, σχετικά με τις προβλέψεις τους ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Πολλά κι ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν για μια ακόμη φορά, με το ερώτημα για τον επόμενο πρωταθλητή, όμως, να έχει ξεκάθαρη απάντηση.

Συγκεκριμένα, το 93% των τζένεραλ μάνατζερ θεωρεί ότι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα, στο μεγαλύτερο ποσοστό όλων των εποχών, όσον αφορά το συγκεκριμένο ερώτημα!

Σχετικά με τον MVP, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε το 50% των ψήφων, ο Κέβιν Ντουράντ το 29% και ο Κουάι Λέοναρντ το 11%, με τους Χάρντεν και Κάρι να κλείνουν την 5άδα.

Όσον αφορά τον Τζέιμς, ο “βασιλιάς” ήταν επιλαχών και στις κατηγορίες του κορυφαίου ηγέτη, του καλύτερου πασέρ, του πιο δύσκολου παίκτη στο μαρκάρισμα, του καλύτερου σμολ-φόργουορντ, του 2ου καλύτερου παόυερ-φόργουορντ  (!), του πιο ευέλικτου παίκτη αλλά και αυτού με το μεγαλύτερο μπασκετικό IQ!

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε το 21% των ψήφων στο ερώτημα “Γύρω από ποιον παίκτη θα χτίζατε τώρα την ομάδα σας;”, με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να είναι ο μόνος που τον ξεπέρασε (29%).

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Λόνζο Μπολ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του Ρούκι της χρονιάς (62%), οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ψηφίστηκαν ως η ομάδα που έκανε τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις. Τέλος, η μετακίνηση του Πολ Μίλσαπ στο Ντένβερ θεωρήθηκε ως η πιο υποτιμημένη από τους GMs.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…