Κεντρική Elite League Η πρώτη του Κουταλιανού (pic)

Η πρώτη του Κουταλιανού (pic)

Koutalianos1

Ο Μιχάλης Κουταλιανός ανέλαβε τα ηνία του Εθνικού κι αυτήν την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι ήρθε σε μία ιστορική ομάδα, ενώ τόνισε ότι ο Εθνικός είναι “καταδικασμένος” να πρωταγωνιστεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, που πρωταγωνιστεί σταθερά στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι όπως περισσότερο χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα, που είναι οικογένεια και αποπνέει υγεία. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε να δώσω υποσχέσεις. Όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Ο Εθνικός είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις. Η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει τρία στοιχεία: Δουλειά, δουλειά, δουλειά”.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Εθνικού σημείωσε: “Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε στην ομάδα τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό. Το ήθος και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, που είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας, εγγυώνται την επιτυχία του. Για την προπονητική του αξία, δεν χρειάζεται η παραμικρή αναφορά. Η διοίκηση θα στηρίξει τον προπονητή σε όλες του τις επιλογές, δεδομένου ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα στην οικογένεια του Εθνικού. Γιατί ο Εθνικός είναι πάνω από πρόσωπα.
Είναι η ιστορία του, το παρόν και το μέλλον και αυτό οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση, η οποία όταν υπάρχει, αποβάλλεται άμεσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…