Κεντρική Γ' Εθνική “Η Νίκη Αμαρουσίου είναι έτοιμη για το καλύτερο”

“Η Νίκη Αμαρουσίου είναι έτοιμη για το καλύτερο”

arnaoutakis

Ο Γιώργος Αρναουτάκης έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας της Νίκης Αμαρουσίου και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται σήμερα (15/10, 17:00) στο κλειστό της Κοκκινιάς την Α.Ε.Ε. Παναγίτσαςκαι ο 33άχρονος φόργουορντ-σέντερ αναφέρθηκε στην έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας των βορείων προαστίων, την προετοιμασία και τους αγωνιστικούς στόχους.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η σεζόν 2017/18 βρίσκεται προ των πυλών και η Νίκη έχει μπροστά της την πρεμιέρα με την Α.Ε.Ε. Παναγίτσας. Πως κύλησε η προετοιμασία πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων;
“Αρχικώς, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι με εξαίρεση κάποια νεότερα παιδιά που συνεχίζουν από πέρσι, έχουμε να κάνουμε με μια καινούργια ομάδα. Κάθε νέα ομάδα, λοιπόν, αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στην προετοιμασία μέχρι να “βρεθούν” οι παίκτες μεταξύ τους. Είχαμε επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν ήμασταν ποτέ ουσιαστικά μαζί όμως έγινε αρκετά καλή δουλειά από τον γυμναστή και από τον κόουτς. Νομίζω πως είμαστε σε ένα αρκετά καλό σημείο για να ξεκινήσουμε τη σεζόν”.

Τι εντυπώσεις έχεις αποκομίσει μέχρι στιγμής από την ομάδα;
“Από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε με τη Νίκη Αμαρουσίου για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, μου έκαναν εντύπωση οι εγκαταστάσεις και το γήπεδο! Είχα παίξει στο παρελθόν αντίπαλος εδώ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν σύλλογο να έχει ένα τόσο όμορφο γήπεδο που φιλοξενεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων γύρω από το τμήμα. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, το ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτή την ομάδα και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Έχω δει πολλές περιπτώσεις ομάδων που είναι παρατημένες στη… μοίρα τους και μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις”.

Ο ρόλος σου πάντως στη Νίκη Αμαρουσίου θα είναι διπλός…
“Ναι, είμαι προπονητής και στις Ακαδημίες της Νίκης επομένως έχω μια ακόμα ευθύνη απέναντι στον σύλλογο. Γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής υπό την εποπτεία του κόουτς Χρυσόγελου, ο οποίος έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Μας κατευθύνει, μας βοηθάει και πιστεύω πως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά”.

Πως αντιμετωπίζετε το ματς της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική κατηγορία;
“Σίγουρα κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, ειδικά όταν ξεκινάς εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι από αυτά όπου υπάρχει το “πρέπει” όπως αυτό απέναντι στην Παναγίτσα. Είναι πρεμιέρα, παίζουμε στο γήπεδό μας και σίγουρα αυτό πάντα αγχώνει τον γηπεδούχο. Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Το δύσκολο και το αρνητικό είναι ότι δεν είχαμε πλήρη εικόνα από τον αντίπαλό μας αλλά αν είμαστε σοβαροί σε αυτά που θέλουμε κι έχουμε δείξει, μπορούμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αρναουτάκης επισήμανε: “Είμαστε 4-5 πιο έμπειρα παιδιά που πρέπει να σηκώσουμε το βάρος και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθήσουμε τους νεότερους συμπαίκτες μας να βγουν μπροστά. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν, επομένως πρέπει να είναι έτοιμοι προκειμένου να βοηθήσουν και να αντεπεξέλθουν στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…