Κεντρική NBA Η εμφάνιση της ημέρας από τον Άντονι Ντέιβις (vid)
NBA

Η εμφάνιση της ημέρας από τον Άντονι Ντέιβις (vid)

anthony davis pelicans

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς μοιάζουν αποφασισμένοι να “κυνηγήσουν” την πρόκριση στα πλέι-οφ στη φετινή, “Άγρια Δύση”, στηριζόμενοι στο κορυφαίο δίδυμο ψηλών του πλανήτη. Ο Άντονι Ντέιβις κι ο ΝτεΜάρκους Κάζινς οφείλουν να βρουν τους αυτοματισμούς και τη σωστή χημεία, μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε να γίνεται στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν, με τον “Brow” να δείχνει χθες ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση!

Ειδικότερα, οι Πέλικανς επιβλήθηκαν των Σικάγο Μπουλς με 108-95 στο πλαίσιο της preseason, με τον Ντέιβις να σκοράρει 37 πόντους και να κατεβάζει 15 ριμπάουντ σε 34 λεπτά συμμετοχής! Με παίκτες όπως ο Ρόμπιν Λόπεζ και ο Νίκολα Μίροτιτς να μην έχουν καμιά ελπίδα στο μαρκάρισμά του, ο Ντέιβις έκανε “πάρτι”, φθείροντάς τους συνεχώς και εκτελώντας 23 ελεύθερες βολές (!), 22 εκ των οποίων ήταν εύστοχες.

Ακόμη, ο σούπερ-σταρ των Πέλικανς έδειξε την ικανότητά του στο ένας-εναντίον-ενός και στα τελειώματα κοντά στο καλάθι ενώ μπορούσε και να κατεβάζει την μπάλα δίκην πλέι-μέικερ. Επίσης, η τρομερή ταχύτητα και η αθλητικότητά τού επέτρεπαν να έχει πολύ δυνατή παρουσία στο τρανζίσιον.

Ο “διόσκουρός” του στη γραμμή των ψηλών, ΝτεΜάρκους Κάζινς άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ έδειξε ότι θα είναι η απόλυτη σταθερά στην περιφέρεια με 19 πόντους.

Στον αντίποδα, ο Ντένζελ Βάλενταϊν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους “ταύρους” με 15 πόντους ενώ οι Μίροτιτς, Λόπεζ και Χόλιντεϊ πέτυχαν από 13.

Αναλυτικά τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…