Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Η ευκαιρία του Λαυρίου

Η ευκαιρία του Λαυρίου

aek 3

Την ευκαιρία να θέσει υψηλότερους στόχους στο πρωτάθλημα, εάν φύγει με το διπλό από την έδρα των Τρικάλων, θα έχει το Λαύριο, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
“Κόντρα στην Κύμη, πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια νίκη που ΕΠΡΕΠΕ, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, με τον οποίο μάλιστα έχουμε κοινούς στόχους. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ματς και παρά το γεγονός ότι είχαμε το φυσιολογικό άγχος της πρεμιέρας, φτάσαμε και μάλιστα σχετικά εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τα Τρίκαλα και την ευκαιρία, αν πάρουμε το διπλό, να θέσουμε υψηλότερους στόχους, από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που παραδοσιακά στην έδρα της εμφανίζεται δυνατή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Προετοιμαστήκαμε καλά και ελπίζουμε να βγάλουμε στο παρκέ το καλό μας πρόσωπο. Θέλουμε πάνω απ’όλα να είμαστε συνεπείς σε αυτό που λέμε και κάνουμε, ώστε στο τέλος του αγώνα, αν τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε, όπως και πέρυσι, μια πραγματικά σπουδαία, εκτός έδρας νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …