Κεντρική Ασίστ Shadow Η ευχή του Γκάλη για τον Άρη

Η ευχή του Γκάλη για τον Άρη

4224470

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, επισκέφτηκε τη Ρόδο -στο πλαίσιο της παρουσίας του σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε προς τιμήν του- και μίλησε για τη βράβευσή του στο Hall of Fame.

Ο “γκάνγκστερ“, δε, έστειλε το μήνυμά του προς τα νέα παιδιά, τα οποία επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ενώ ευχήθηκε στον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Yellow radio“:

“Χαίρομαι κι εγώ που είμαι στη Ρόδο, στη γενέτειρά μου, και βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο εδώ! Είναι μεγάλη χαρά μου που νιώθω την αγάπη του κόσμου, μικρά παιδιά, αλλά και μεγάλους να είναι εδώ. Είναι όμορφες οι στιγμές”.

Για την αγάπη του κόσμου που συνεχίζεται ακόμη και τώρα, που δεν παίζει, κάτι που βίωσε και κατά την επιστροφή του από την Αμερική και τη βράβευσή του στο Hall of fame: “Ναι, σίγουρα, είναι μεγάλη χαρά, είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν παίκτη, να καταφέρει να μείνει το όνομά του στην ιστορία κι έπειτα από την ενεργό δράση. Όπως είχα πει, ένιωσα σαν να παίζω ακόμη στο γήπεδο”.

Για το μήνυμα που έστειλε στα παιδιά: “Βρέθηκα εδώ με τα παιδιά, είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι ο σωστός δρόμος είναι του αθλητισμού κι αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν. Αυτό που είπα και στους γονείς είναι να ακολουθήσουν τον αθλητισμό, ανεξάρτητα από το αν είναι το μπάσκετ, ή άλλο άθλημα”.

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή για τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη: “Μακάρι, εύχομαι να πάει η ομάδα όσο καλύτερα κι όσο πιο ψηλά γίνεται και μπορεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…