Κεντρική Διεθνή Η “Μπάρτσα” αναζητά την ταυτότητά της

Η “Μπάρτσα” αναζητά την ταυτότητά της

armani barcelona

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με διαφορετικές βλέψεις τη φετινή σεζόν, εντούτοις, η εκκίνησή της είναι εξίσου απογοητευτική με την περσινή, ου μην και χειρότερη. Οι Καταλανοί μετρούν μόλις μία νίκη στην Ευρωλίγκα έπειτα από τέσσερις “στροφές”, ενώ έχουν δύο ήττες στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Liga Endesa.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νάτσο Ροντρίγκεζ, τόνισε -σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας– πως οι “μπλαουγκράνα” πρέπει να ανακτήσουν την ταυτότητά τους. Σχολίασε, δε, την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (03/11, 22:00), στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Ανησυχούμε. Πρέπει να ανακτήσουμε την ταυτότητά μας ως ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να γίνει πιο επιθετική. Έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο γι’ αυτό. Μπορούμε να είμαστε επιθετικοί στα περισσότερα παιχνίδια μας”.

Για τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους”: “Θα είναι καλό για εμάς να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε πως αυτήν την εβδομάδα, με την επιστροφή των Σάντερς και Κλαβέρ, θα είμαστε σε θέση να ανακτήσουμε την ένταση και τη θετική αύρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…