Κεντρική Διεθνή Η Άλμπα “προσγείωσε” την Μπάμπεργκ

Η Άλμπα “προσγείωσε” την Μπάμπεργκ

Η Μπάμπεργκ προερχόταν από δύο συνεχείς νίκες στην Ευρωλίγκα (“διπλό” στην έδρα της Μάλαγα την Τετάρτη και νίκη επί της Μπασκόνια την Παρασκευή), εντούτοις, η Άλμπα την… “προσγείωσε” απότομα. Βλέπετε, η ομάδα του Βερολίνου επικράτησε 77-75 του συνόλου του Αντρέα Τρινκιέρι και, μάλιστα, εκτός έδρας.

Η Μπάμπεργκ διατηρούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού έως το 30′ (26-20 στο 10′, 42-33 στο 20′, 62-54 στο 30′), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στην τελευταία “πράξη” της αναμέτρησης, πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 13-23 και πανηγύρισαν το “διπλό”.

Ο Λούκε Σίκμα ήταν ο κορυφαίος παίκτης των νικητών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα. Οι Ντορέλ Ράιτ (18 πόντοι, 4/6 τρίποντα) και Μπράις Τέιλορ (12 πόντοι) ξεχώρισαν από την πλευρά των γηπεδούχων, που γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Ζήσης, δε, αγωνίσθηκε για 21’52”, μετρώντας 5 πόντους (1/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ισάριθμο κλέψιμο, ενώ υπέπεσε σε 3 λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…