Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γκρέι, η επιστροφή!

Γκρέι, η επιστροφή!

gray

Ο Ντορόν Λαμπ τραυματίστηκε στον ώμο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 1,5 μήνα από τα παρκέ. Ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ ανάγκασε τον προπονητή του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, να βγει στην αγορά, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του, με τον Έλληνα τεχνικό να προχωρά σε μία δοκιμασμένη λύση.

Το Λαύριο ανακοίνωσε την επιστροφή του Στίβεν Γκρέι. Πρόκειται για τον Αμερικανό γκαρντ που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του, μετρώντας μέσο όρο 10,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ κι 1,3 ασίστ. Ο Γκρέι θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Κύμη.

Η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Λαύριο- MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Στίβεν Γκρέι! Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα μας, θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Ντορόν Λαμπ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον ώμο και θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Η οικογένεια του Λαυρίου είναι στο πλευρό του Ντορόν και του εύχεται να επιστρέψει στα παρκέ δριμύτερος!

Ο Στίβεν Γκρέι, την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όσο 10,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της εξαιρετικής πορείας και της εισόδου της ομάδας στα πλέι οφ. Ο έμπειρος “μπόμπερ” θα κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (9/10, 5 μμ) κόντρα στην Κύμη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…