Κεντρική Γ' Εθνική Γκοργκόλης: “Το νέο πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό”

Γκοργκόλης: “Το νέο πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό”

gkorgkolhs

Στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής είναι να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκοργκόλης. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το νέο πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Όσο υψηλότερα τερματίσουμε στην τελική κατάταξη τόσο περισσότερο θα είμαστε ικανοποιημένοι”.

  • Η ομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται;

“Έχουμε δουλέψει καλά στο διάστημα της προετοιμασίας και όλα πήγαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Με την προσθήκη του Βύρλα δυναμώσαμε αρκετά και κοντά στο καλάθι. Είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά είναι θέμα χρόνου να μπει εκ νέου στις προπονήσεις. Στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είμαστε έτοιμοι”.

  • Το σχόλιό σας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης;

“Είναι θετικό για εμάς ότι ξεκινάμε εκτός έδρας το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει ποιότητα και είναι από τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει καλοδουλεμένη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι θα διεκδικήσουμε τη νίκη, αυτός είναι και ο στόχος μας”.

  • Ποια είναι η άποψή σας για το πρωτάθλημα;

“Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, γεγονός που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα. Κάθε παιχνίδι για κάθε ομάδα θα είναι δύσκολο και καμία δεν θα μπορεί να αισθάνεται σιγουριά σε όποια έδρα και εάν αγωνίζεται, πλην ίσως του Οίακα Ναυπλίου που έχει δείξει στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και σύμφωνα με τις μεταγραφές που έκανε ότι είναι πολύ δυνατός. Συνολικά, περιμένω το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό”.

  • Η ΕΣΚΑΗ θα έχει πολλούς εκπροσώπους, το σχόλιό σας;

“Το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι γιατί θα συμμετάσχουν στον όμιλο πολλές ομάδες από την περιφέρεια της ΕΣΚΑΗ, αλλά γιατί όλες σχεδόν οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές. Όμως, θα πω κάτι για την ΕΣΚΑΗ, με δεδομένο ότι ο Οίακας Ναυπλίου θα είναι η πρώτη ομάδα και θα ανέβει, η δεύτερη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική εκτιμώ ότι θα είναι από την περιφέρεια της ΕΣΚΑΗ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…