Κεντρική Β' Εθνική Γκίμας: “Δεν είμαστε καλή ομάδα”

Γκίμας: “Δεν είμαστε καλή ομάδα”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Ο Φίλιππος Βέροιας συνέτριψε εντός έδρας τον Ιωνικό με 80-58 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Γκίμας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο τόνισε ότι ακόμα ο Φίλιππος δεν είναι καλή ομάδα.

“Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Φέτος η δική μας η ομάδα μπορεί να είναι πιο έμπειρη, αλλά έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Το αντιμετωπίσαμε με τον κατάλληλο σεβασμό. Δεν ξέραμε πολλά πράγματα για την ομάδα του Ιωνικού. Νομίζω ότι σαν πρώτο παιχνίδι ανταποκριθήκαμε σε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή τη νίκη. Πιστεύω στη συνέχεια θα έχουμε ομάδα, γιατί ακόμα δεν είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά στην πορεία θα γίνουμε και καλή ομάδα”, δήλωσε ο Δημήτρης Γκίμας.

Από πλευράς παικτών, ο Ηλίας Μόρας τόνισε: “Η συμμετοχή μου στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόουτς Γκίμας με εμπιστεύεται για να είμαι εντός παιχνιδιού. Δίνω το 100% του εαυτού μου κάθε φορά και θα συνεχίσω να το κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε φάση. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο όπως και σήμερα (χθες, 15/10)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …