Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Μόνο κέρδη με Παναθηναϊκό”

Γιατράς: “Μόνο κέρδη με Παναθηναϊκό”

makis giatras

Ο Προμηθέας έχει πολύ δύσκολο έργο στην 4η αγωνιστική της Basket League, μιας και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Οι Πατρινοί, οι οποίοι είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους “πράσινους” και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί.

“Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αυτά από μόνα τους αρκούν για να διαπιστώσει κανείς το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της προσεχούς αναμέτρησης”, δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: “Εμείς έχουμε σαν στόχο να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να κάνουμε μέσα στο παρκέ αυτά που μας αρέσουν σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι παίζοντας με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Η αποστολή του Προμηθέα θα αναχωρήσει για την Αθήνα το μεσημέρι, αμέσως μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης στο “Τόφαλος”. Η 12άδα που θα επιλεγεί για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει γνωστή το πρωί της Δευτέρας, με το μόνο σίγουρο να είναι η απουσία του τραυματία Τρέβορ Ρέλεφορντ (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος). Αντίθετα διαθέσιμοι θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες, δηλαδή οι Χολ, Γκίκας, Σκούφης, Σανδραμάνης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγιέ, Γράβας, Γερομιχαλός, Γκάτζιος, Εβανς και Τουτζιαράκης. Να σημειωθεί ότι ο Προμηθέας θα προπονηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…