Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Γι’ αυτό ηττηθήκαμε…”

“Γι’ αυτό ηττηθήκαμε…”

serelis

Το Λαύριο Megabolt δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στη Stoiximan.gr Basket League, καθότι ηττήθηκε από τα Τρίκαλα. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Χρήστος Σερέλης, τόνισε πως το αρνητικό αποτέλεσμα οφείλεται -κατά μείζονα λόγο- στην κάκιστη άμυνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Σήμερα, έγινε ένα παιχνίδι, το οποίο πιστεύω ότι μπορεί πολύ εύκολα να αναλυθεί και βάσει των αριθμών. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνά μας, χωρίς συγκέντρωση, χωρίς ενέργεια και πάθος, το οποίο χρειάζεται σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και, ειδικά, όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα, που παραδοσιακά είναι όλα τα χρόνια στην Α1 δυνατή στην έδρα της.

Παρόλο που το είχαμε πει και το περιμέναμε και παρόλο που είχαμε παίκτες που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Α1, τι έδρες θα αντιμετωπίσουμε και τι ομάδες, στην ουσία από την άμυνά μας κατά κύριο λόγο χάσαμε, διότι κατορθώσαμε να βάλουμε σε ρυθμό τα Τρίκαλα για σαράντα λεπτά και, κυρίως, τον Τζόουνς, ο οποίος είναι ένας καλός παίκτης κι εμείς τον κάναμε να φαίνεται ακόμα καλύτερος με την τραγική άμυνα, την οποία παίξαμε πάνω του. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…