Κεντρική Γ' Εθνική Γ’ Εθνική (2ος Νότου): Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα

Γ’ Εθνική (2ος Νότου): Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα

lokros

Ο δεύτερος όμιλος του Νότου της Γ’ Εθνικής είναι εξαιρετικά αμφίρροπος. Σε αντίθεση με τον πρώτο όμιλο, όπου υπάρχουν μεγάλα φαβορί κι αουτσάιντερ, τα πράγματα είναι πολύ πιο ισορροπημένα, με τις 13 ομάδες να βρίσκονται αρκετά κοντά.

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στη Β’ Εθνική, με τους Χρονόπουλο και Σολωμό να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα θα έχει ακόμα ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος ενισχύθηκε με παίκτη από τη Basket League το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κατράνα, ο οποίος αποχώρησε από την Κύμη και θα ενισχύσει το σύνολο του Γιάννη Σοφογιάννη.

Ενισχυμένος κι εξαιρετικά ανταγωνιστικός θα παρουσιαστεί κι ο Λοκρός Αταλάντης, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην περσινή εξαιρετική πορεία του. Τα αδέρφια Μάτος θα συνεχίσουν να “βομβαρδίζουν” τα καλάθια, ενώ στην ομάδα προστέθηκαν δύο ποιοτικοί παίκτες, ο Μίλος Σάκοτα και ο Χάρης Παναγιωτίδης.

Η Πεντέλη αποτελεί σταθερή δύναμη της κατηγορίας και θα παλέψει για να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, με τις υπόλοιπες ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για την παραμονή και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί αναμένεται να παρουσιαστούν, πάντως, και οι Ερμής Σχηματαρίου και Παναγίτσα.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά το καλοκαίρι. Ο πρώτος απέκτησε μεταξύ άλλων τους Δημήτρη Μαρμαρινό, Γιάννη Γκρινιάρη και Αλέξη Πανταζή, ενώ η δεύτερη, η οποία έχει για τεχνικό διευθυντή τον Θανάση Γιαπλέ, ενισχύθηκε με τους Σωκράτη Γκιζόγιαννη, Παύλο Καρβούνη και Γιώργο Δρακάκη.

Ο Άρης Πετρούπολης του Κώστα Παπαδόπουλου, η Νίκη Αμαρουσίου ο ΑΟΚ Χανιά και ο ΒΑΟΛ Χίου θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ απρόβλεπτοι είναι ο ΟΦΗ των Πάλλη, Τσερκιτζόγλου και Καραλή, ο νεοφώτιστος Έσπερος Καλλιθέας του Αντώνη Μάντζαρη κι ο Άρης Νικαίας, ο οποίος ξεκίνησε χθες τις υποχρεώσεις του στην κατηγορία, φεύγοντας με ένα σπουδαίο διπλό (70-72) από τα Χανιά.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Χανιά – Άρης Νίκαιας 70-72

Κυριακή 15 Οκτωβρίου

  • Χίου 17.00 Βούρειος ΑΟΛ Χίου – Λοκρός Ουσταμπασίδης, Φασόλης
  • Ν. Πεντέλης 17.00 Πεντέλη – Ερμής Σχηματαρίου Κώτσου, Ασημακάκη (Ζερδεβάς)
  • Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Έσπερος Λαμίας Μπανασάκης, Μαραγκάκης (Δημητριάδης)
  • Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ – Άρης Πετρούπολης Καρακάσης, Γεράνιος (Ευαγγελινός)
  • 2ο ΓΕΛ Κοκκινιάς 17.00 Νίκη Αμαρουσίου – ΑΕΕ Παναγίτσας Χριστινάκης, Τσαουσόγλου (Φαλούκας)

Ρεπό ο Έσπερος Καλλιθέας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…