Κεντρική Ασίστ Shadow “Φοβερός σουτέρ ο Ρίβερς”

“Φοβερός σουτέρ ο Ρίβερς”

tsartsaris

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι “αιωνίων”, τονίζοντας πως πολλά μπορούν να ανατραπούν στη συνέχεια. Ο άλλοτε άσσος του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε για τον Κέι Σι Ρίβερς, αλλά και στο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι των “αιωνίων”: “Το είδα το ντέρμπι. Είναι αρχή της σεζόν, άδειο γήπεδο, άδειο ΣΕΦ, δεν μπορείς να πεις πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαφώς υπό αυτές τις συνθήκες, η δουλειά είναι πάντα πιο εύκολη για τους φιλοξενούμενους”, ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Το μπρέικ γίνεται για πλάκα πλέον, είτε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ είτε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Παίρνεις ψυχολογία για ένα μήνα, η σεζόν μόλις ξεκίνησε, πολλά μπορούν να ανατραπούν στην συνέχεια. Κάποτε λέγαμε ότι υπήρχε η προϊστορία αλλά τώρα -βλέπετε- άρχισαν τα μπρέικ, το επίπεδο είναι διαφορετικό”.

Για τον Ρίβερς σημείωσε: “Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες, έχουν αποδείξει πράγματα στην Ευρώπη και έχουν φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι. Ο Ρίβερς έχει κάνει τα καλύτερα του παιχνίδια στο ντέρμπι, έκανε και πέρσι καλή χρονιά αλλά εκεί με τον Ολυμπιακό δείχνει κάτι διαφορετικό. Είναι φοβερός σουτέρ και όποτε του δοθεί η ευκαιρία, τα βγάζεις εις πέρας”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: “Βλέποντας και το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, μόνο ντέρμπι δεν ήταν, ξέρω πως ο ΠΑΟΚ θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια. Ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στις μεγάλες ομάδες στην έδρα του.

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο άνοιγμα φέτος στο μπάτζετ, έχει βλέψεις και όνειρα για μπει… σφήνα στους μεγάλους. Σίγουρα το επίπεδο είναι καλύτερο συγκριτικά με πέρσι, που ήταν ανταγωνιστικό και στην κορυφή αλλά και στην ουρά.

Η πρώτη αγωνιστική πάντα κρύβει εκπλήξεις, οι μεγάλες ομάδες θα σταθούν στο τέλος, ο υγιής ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός, ο Άρης θα δείξει καλύτερο πρόσωπο μετά την… σφαλιάρα από τον Κόροιβο. Σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ας μην ξεχνάμε πως αδειάζει ο αθλητής μετά από μεγάλα παιχνίδια, ντέρμπι. Είναι λογικό το μυαλό του να είναι αλλού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…