Κεντρική Basket League Άρης Φλιώνης: “Τεράστιο κίνητρο”

Φλιώνης: “Τεράστιο κίνητρο”

aris flionis

Ο Δημήτρης Φλιώνης ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο αυριανό (29/10) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και σιγά σιγά αρχίζει να βγαίνει στο παρκέ η δουλειά που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και να διορθώνουμε ό,τι δεν κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω πως δείξαμε βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς στους δύο τελευταίους αγώνες χωρίς να κάνουμε βέβαια αλματώδη πρόοδο, ωστόσο ήταν αρκετές αυτές οι λεπτομέρειες που διορθώσαμε να μας χαρίσουν δύο δύσκολες μεν νίκες δε. Σταδιακά θα χτίσουμε το παιχνίδι και την χημεία μας ώστε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Προφανώς και θα προτιμούσαμε να παίζουμε ήδη καλύτερα σαν ομάδα, επιθετικά και αμυντικά, και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αλλά ξέρουμε ότι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο, δουλειά και γνώση του κάθε συμπαίκτη με τον διπλανό του, κάτι που έρχεται κυρίως από αγωνιστικά λεπτά όπου καταλαβαίνεις πώς ακριβώς αντιδρά ο καθένας σε πραγματικές συνθήκες.

Την Κυριακή παίζουμε με τον πιο δυνατό αντίπαλο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια ομάδα επιπέδου Final 4 Ευρωλίγκας, που είναι εξαιρετικά δεμένη και δουλεμένη κι έχει παίκτες πολύ μεγάλης αξίας. Για αυτό εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα έχουμε τεράστιο κίνητρο να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, με όρεξη και πάθος. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και στη δουλειά που γίνεται. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί σωματικά και πνευματικά ώστε να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου αλλά και να επιβάλλουμε καταστάσεις στο παρκέ. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να δημιουργήσει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…