Κεντρική NBA Εξαιρετική παρουσία του Όλντριτζ, αήττητοι οι Σπερς (vids)
NBA

Εξαιρετική παρουσία του Όλντριτζ, αήττητοι οι Σπερς (vids)

lamarcus aldridge spurs

Οι ποιοτικές εμφανίσεις του ΛαΜάρκους Όλντριτζ και των Σαν Αντόνιο Σπερς συνεχίζονται, με τα “σπιρούνια” να επικρατούν μέσα στο Μαϊάμι με 117-100, κάνοντας το 4-0 για φέτος. Παρά τη μόνιμη απώλεια του Κουάι Λέοναρντ αλλά και του Τόνι Πάρκερ, ο “μάστερ”, Γκρεγκ Πόποβιτς βγάζει συνεχώς νέους λαγούς από το καπέλο του, διατηρώντας την ομάδα του στα υψηλά πατώματα.

Ειδικότερα, ο Όλντριτζ πέτυχε για 4η σερί φορά πάνω από 20 πόντους, σταματώντας στους 31, με 12/20 σουτ. Η δράση του στο χαμηλό αλλά και το μεσαίο ποστ ήταν πολύ αποτελεσματική, νικώντας στις περισσότερες περιστάσεις τους αντιπάλους του, ειδικά όταν δεν ερχόταν νταμπλ-τιμ. Τα αγαπημένα του. turnaround σουτάκια ήταν σε πλήρη ισχύ ενώ τελείωνε ιδανικά τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

Επίσης, η παρουσία του Ρούντι Γκέι σκόρπισε χαμόγελα, καθώς ο φόργουορντ των “σπιρουνιών” σκόραρε 22 πόντους σε 26 λεπτά, με 6/8 σουτ και 11/12 βολές! Είναι φανερό ότι είναι ανανεωμένος μέσα στο ρόστερ της ομάδας, έχοντας τρομερή αυτοπεποίθηση στις εκτελέσεις και τα drives.

Οι Σπερς είχαν ακόμη 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ σούταραν με 55.3% στα σουτ εντός πεδιάς και είχαν 10/17 τρίποντα! Το σημείο-κλειδί του ματς ήταν η 3η περίοδος, όπου οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί 32-13, σκοράροντας στις 12 από τις 14 κατοχές και ευστοχώντας σε 7 σερί σουτ! Η διαφορά ανέβηκε στους 20 πόντους και δεν έπεσε ξανά σε μονοψήφια επίπεδα.

Για το Μαϊάμι, ο Τάιλερ Τζόνσον σκόραρε 23 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο, ο Τζέιμς Τζόνσον πέτυχε 21 ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς συμπλήρωσε άλλους 20, με τους Χιτ να πάσχουν στον τομέα του ριμπάουντ και της άμυνας, ελλείψει του Χασάν Γουάιτσαϊντ.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…