Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έτοιμοι για την πρώτη μάχη”

“Έτοιμοι για την πρώτη μάχη”

christodoulou rethimno

Το Ρέθυμνο Cretan Kings, αφού “αποχαιρέτησε” το Κύπελλο, στρέφει την προσοχή του στη Stoiximan.gr Basket League. Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό στη Ρόδο (07/10, 17:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να τονίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρώτη “μάχη“.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog, που διατηρεί στο esake.gr:

“Καλησπέρα σε όλο το μπασκετικό κοινό της Ελλάδας κι όχι μόνο. Για πρώτη φορά, μου δίνεται η δυνατότητα να έχω το δικό μου blog, εκπροσωπώντας την ομάδα μου, το Ρέθυμνο Cretan Kings, οπότε ζητάω επιείκεια από τους αναγνώστες. Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε μας και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Επίσης, εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς.

Σήμερα, αναχωρούμε για το νησί των “Ιπποτών”, όπου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στη Stoiximan.gr Basket League. Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Κολοσσός H HOTELS και σίγουρα αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως κάθε χρόνο.

Γνωρίζω την προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων και θα “παλέψουμε” με όλες μας τις δυνάμεις, για να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Άλλωστε, και πέρυσι παίξαμε συνολικά πέντε παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ κι όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Είμαστε καινούργια ομάδα, όπως κι ο αντίπαλος μας, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρώτη “μάχη”. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αντιμετωπίσαμε πολλές και διαφορετικού επιπέδου ομάδες. Δυστυχώς, δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε όλοι μαζί λόγω κάποιων μικροτραυματισμών, αλλά θεωρώ πως έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία, ώστε να δείξουμε στο γήπεδο όλα αυτά που μας έχουν πει οι προπονητές. Αυτό που μας απασχολεί είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Για αυτό θα κάνουμε τα πάντα, για να τα καταφέρουμε.

Από κει και πέρα θέλω να απευθυνθώ και στο φίλαθλο κοινό μας, το οποίο περιμένω να μας στηρίξει θερμά την ερχόμενη εβδομάδα (14/10), στο πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας, κόντρα στον Κόροιβο, για να ξεκινήσουμε να “χτίζουμε” το νικηφόρο σερί στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…