Κεντρική NBA “Έσβησε” τον Λόνζο Μπολ ο Μπέβερλι! (vid)
NBA

“Έσβησε” τον Λόνζο Μπολ ο Μπέβερλι! (vid)

lonzo ball patrick beverley

Άπαντες περίμεναν τα πρώτα βήματα του Λόνζο Μπολ σε επίσημο ματς στο NBA, με τους haters του νεαρού πλέι-μέικερ να βγαίνουν ασπροπρόσωποι! Συγκεκριμένα, ο Μπολ “κόλλησε” στους 3 πόντους με 1/6 σουτ ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπολ είχε κάποιες καλές στιγμές στην άμυνα, όντας πολύ ορεξάτος και συμβάλλοντας στις βοήθειες ενώ “κυνηγούσε” τα ριμπάουντ, ώστε να βγάλει ταχύτατα την ομάδα στο τρανζίσιον. Η αστοχία του, όμως, δεν του επέτρεψε να ξεχωρίσει, “κολλώντας” στη μετριότητα της ομάδας του.

Συν τοις άλλοις, ο Μπολ βρήκε τον μπελά του από τον σκληροτράχηλο, Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος φρόντισε να του υπενθυμίσει ότι το NBA είναι ένας άλλος “πλανήτης”! Συγκεκριμένα, στις 29 φάσεις που τον μάρκαρε, ο Μπολ δεν σκόραρε ούτε 1 φορά (0/2 σουτ) και είχε μονάχα 3 ευκαιρίες, ώστε να μοιράσει ασίστ!

Σε γενικές γραμμές, ο Μπέβερλι έδειξε ότι δεν συμπαθεί καθόλου τον Μπολ, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού! Στο παρακάτω βίντεο, περιλαμβάνονται όλες οι αψιμαχίες, τα φάουλ και το trash-talking του γκαρντ των Κλίπερς προς τον “άγουρο” και άπειρο ρούκι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…