Κεντρική NBA Επέστρεψε σε τριπλ-νταμπλ ρυθμούς ο Γουέστμπρουκ (vid)
NBA

Επέστρεψε σε τριπλ-νταμπλ ρυθμούς ο Γουέστμπρουκ (vid)

russell westbrook thunder

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν άνετα με 114-96 των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς ο Ράσελ Γουέστμπρουκ επανέλαβε για ακόμη μια φορά την αγαπημένη του συνήθεια. Ο “Westbeast” γέμισε τη στατιστική του γραμμή όπως μόνο εκείνος ξέρει και μαζί με τον Καρμέλο Άντονι έδειξαν τον δρόμο της νίκη στους γηπεδούχους.

Με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ, 16 ασίστ και 10/18 σουτ (αλλά και 7 λάθη), ο Γουέστμπρουκ ήταν ο κυρίαρχος του παρκέ, δημιουργώντας συνεχώς για τους συμπαίκτες του στο ανοικτό γήπεδο αλλά και στον αιφνιδιασμό. Όσον αφορά τον τομέα του scoring, o “Russ” έπαιρνε συχνά το σκριν στην κορυφή, προκειμένου να πάει σε drive ενώ δεν παρέλειπε να σουτάρει μετά από ντρίμπλα από μέση απόσταση.

Ο Καρμέλο Άντονι έκανε επίσης εξαιρετική δουλειά με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9/17 σουτ, αν κι υπέπεσε σε 6 λάθη. Ο “Μέλο” βρήκε τα κατάλληλα σουτ, τόσο μετά από ντρίμπλα, όσο και σε συνθήκες catch-n-shoot, προκειμένου να είναι παραγωγικός.

Το έτερο μέλος της big-3, Πολ Τζορτζ ήταν υπερβολικά “μαγκωμένος” απέναντι στην πρώην ομάδα του, μένοντας στους 10 πόντους ενώ αποβλήθηκε με 6 φάουλ σε μόλις 19 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, όμως, ο Στίβεν Άνταμς αύξησε το σερί των θετικών του εμφανίσεων, με 17 πόντους κι 11 ριμπάουντ.

Για τους Πέισερς, ο Βίκτορ Ολαντίπο σάρωσε απέναντι στην περσινή του ομάδα, με 35 πόντους και 5/8 τρίποντα αλλά ο Ντάρεν Κόλισον (18 πόντοι) κι ο Θάντεους Γιανγκ (114 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν τα μοναδικά επιθετικά του στηρίγματα.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…