Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Επανεκκίνηση μέσω Ρόσα Ράντομ”

“Επανεκκίνηση μέσω Ρόσα Ράντομ”

giannoulis larentzakis aek uniks kazan

Η ΑΕΚ προβληματίζει στην εκκίνησή της την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας δύο ήττες και, μάλιστα, εντός έδρας στο Basketball Champions League. Η “Ένωση”, δε, έχει ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα (και) στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται, αύριο (01/11, 19:30, Novasports 2), τη Ρόσα Ράντομ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να δίνει το σύνθημα της επανεκκίνησης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

“Σε αυτό το επίπεδο, με καμία ομάδα δεν είσαι αδιάφορος. Θέλουμε να κάνουμε το “restart” κι από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να έλθουν οι νίκες”.

Για τις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν: “Λίγο η συγκέντρωση, λίγο το ότι είναι νωρίς στη σεζόν και δεν είχαμε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Θέλαμε περισσότερη συγκέντρωση, ώστε να βγάζουμε όσα ζητούσε ο κόουτς μέσα στο γήπεδο”.

Για τα παιχνίδια με Εστουδιάντες και Μπάνβιτ και αν φοβάται ενδεχόμενο κακό ξεκίνημα κόντρα στη Ρόσα Ράντομ: “Δεν το φοβάμαι, αλλά πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην άμυνα στο 100%. Στην επίθεση πρέπει να υπάρχει κίνηση, για να βάζουμε την μπάλα στο καλάθι. Μέσα, όμως, από την άμυνα να βρίσκουμε λύσεις στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…