Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ενθουσιάστηκα στην προοπτική να έρθω στον ΠΑΟΚ…”

“Ενθουσιάστηκα στην προοπτική να έρθω στον ΠΑΟΚ…”

katsibelis paok

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Κατσίβελης (θα παίξει απέναντι στον Προμηθέα) μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ. Συγκεκριμένα ο Ελληνας παίκτης που θεωρεί πως είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον “Δικέφαλο”, ανέφερε:

“Όταν μίλησα με τον κόουτς και την προοπτική να έρθω στον ΠΑΟΚ, ενθουσιάστηκα. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, να δουλέψω ξανά μαζί του, να βρω και πάλι στην ίδια ομάδα και τον Κρουμπάλι μετά και την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε πέρσι κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Και είναι πολύ σημαντικό για μένα, που είμαι και από την Θεσσαλονίκη, να παίξω για τον ΠΑΟΚ”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω στην ομάδα, σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία μου στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με βοήθησε. Αγωνίστηκα σε 9-10 φιλικά παιχνίδια, υψηλού επιπέδου και για αρκετό χρόνο με ενεργό ρόλο και αυτό με βοήθησε να κρατηθώ σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ο,τιδήποτε βρω μπροστά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…