Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ελαφρύ προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, είδα τον παλιό Λοτζέσκι”

“Ελαφρύ προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, είδα τον παλιό Λοτζέσκι”

georgalis

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό και δέχθηκε την βαριά ήττα και μαζί τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο αρχηγός των Ροδιτών, Γιάννης Γεωργαλλής, μίλησε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο “αιώνιο” ντέρμπι και τέλος σχολίασε την εμφάνιση του Ματ Λοτζέσκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα παίκτη στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: “Πράγματι, μας αιφνιδίασε ο Παναθηναϊκός. Ξεκίνησε δυνατά και πήρε μία καλή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του και έτσι ήρθαν οι 30 πόντοι διαφορά”.

Για τις αλλαγές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι: “Είναι κάτι που το βιώνει η ομάδα κάθε χρόνο. Έχουμε συνηθίσει στις αλλαγές των ξένων και των Ελλήνων παικτών. Θα προσαρμοστούμε όπως κάνουμε κάθε χρόνο για να πετύχουμε τους στόχου μας”.

Για το τι θα προσφέρει ο Κολοσσός φέτος: “Θα έχει την υπογραφή του κόουτς Λυκογιάννη. Θα είναι μία δυνατή ομάδα στην Ρόδο, αλλά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε εκτός έδρας. Νέα πρόσωπα και Έλληνες και ξένους και θέλουμε να κάνουμε μία αντίστοιχη πορεία με την περσινή, να πάμε ψηλά στη βαθμολογία και να μπούμε στα πλέι οφ”.

Για τον παίκτη-έκπληξη της ομάδας του: “Έχουμε τον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος ήταν άτυχος, καθώς είχε τραυματισμούς και δεν έδειξε αυτό που μπορεί στην καριέρα του. Είναι μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη, αλλά και το σημαντικό είναι ότι θα έχει πολλούς άξονες η ομάδα και φέτος”.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: “Είναι μία ομάδα που έχει την υπογραφή του κόουτς Πασκουάλ. Δείχνει ότι θέλει να μπει πιο επιθετικά στην άμυνα. Ο Καλάθης είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη στην επιθετική άμυνα, για να βγάλει τον επιθετικό εκτός ρυθμού και θέσης. Με τον Γκάμπριελ στο “3” και τους Σίνγκλετον-Γκιστ θα τελειώνει τα παιχνίδια. Εκεί θα είναι το δυνατό όπλο του Παναθηναϊκού, με τις αλλαγές του στην άμυνα».

Για τον Ματ Λοτζέσκι: “Δεν είδα καμία διαφορά. Φαίνεται πολύ καλά. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πώς θα είναι με αυτά που έχει περάσει, αλλά τον είδα μία χαρά. Είδα τον παλιό καλό Λοτζέσκι που ήταν στον Ολυμπιακό“.

Για το ντέρμπι στο ΣΕΦ: “Είναι ένα περίεργο ματς, κεκλεισμένων των θυρών και πρώτο ματς της χρονιάς. Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Παναθηναϊκός. Τον είδα πιο επιθετικό μπρος και πίσω, καθώς έχει λύσεις. Είναι κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι που παίζει ρόλο, αλλά και η απουσία του Ρόμπερτς στον Ολυμπιακό. Γενικά, πιστεύω ότι θα δούμε, ένα δυνατό παιχνίδι, αντάξιο των δύο μεγάλων ομάδων της Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…