Κεντρική NBA Εκτός τουλάχιστον για 3 εβδομάδες ο Φουλτζ
NBA

Εκτός τουλάχιστον για 3 εβδομάδες ο Φουλτζ

markelle fultz

Ένα “κύμα” ενθουσιασμού έχει σκεπάσει τους Φιλαδέλφια 76ερς, με την προοπτική του ρόστερ που έχει δημιουργηθεί γύρω από το υπέροχο δίδυμο των Τζοέλ Εμπίιντ και Μπεν Σίμονς να συναρπάζει. Υπάρχει, όμως, κι ένα “ψεγάδι” στην υπόθεση αυτή, το οποίο έχει να κάνει με τον Μαρκέλ Φουλτζ.

Το νο.1 του περασμένου Ντραφτ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, με αποτέλεσμα να είναι τρομερά διστακτικός στο παιχνίδι του και να μην κάνει τη διαφορά ενώ, η μηχανική του στο σουτ έχει μεταβληθεί σημαντικά, σε βαθμό που γίνεται αντικείμενο απαξίωσης (6/12 βολές φέτος).

Αποφασίστηκε, λοιπόν, ο Φουλτζ να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες 3 εβδομάδες, σύμφωνα με το CBS. Ο ρούκι των Σίξερς εξετάστηκε από τον γιατρό Μπεν Κίμπλερ, ειδικευόμενο σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς στον ώμο κι ως αποτέλεσμα, ο παίκτης θα συνεχίσει τις φυσιοθεραπείες μέχρι να επανεξεταστεί.

Σε 4 ματς φέτος, ο Φουλτζ έχει μονάχα 6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα, απέχοντας πάρα πολύ από τον σταρ που οι πάντες θαύμασαν στο κολέγιο του Γουάσινγκτον Στέιτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…