Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Εκτός ο Κόνιαρης, “μέσα” ο Ντίλαρντ και ράμματα ο Τρις

Εκτός ο Κόνιαρης, “μέσα” ο Ντίλαρντ και ράμματα ο Τρις

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με την Λούντβισμπουργκ και τη Δευτέρα έγινε η πρώτη του προπόνηση στη Γερμανία. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Αντώνης Κόνιαρης καθώς προσπάθησε αλλά δεν “έβγαλε” την προπόνηση μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. Είναι σχετικά δύσκολα τα πράγματα για την συμμετοχή του στο ματς.

Ο Κέβιν Ντίλαρντ συμμετείχε στην προπόνηση και προσπαθεί να συνηθίσει τα ειδικά γυαλιά του για την μόλυνση που έχει στο μάτι. Από εκεί και πέρα ο Θοδωρής Ζάρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά λογικά θα παίξει την Τρίτη ενώ ο Μπράντον Τρις έκανε ράμματα καθώς σχίστηκε το φρύδι του, προσωρινά βγήκε εκτός προπόνησης ωστόσο μετά συμμετείχε.

Συνεπής στις 120 δόσεις της Εφορίας

Την Δευτέρα έγινε Δ.Σ. της ΚΑΕ και γνωστοποιήθηκε πως ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία (μετά από προσπάθεια ετών) τις ρυθμίσεις στην Εφορία από το νόμο Ορφανού. Η ΚΑΕ ήταν συνεπής και στις 120 δόσεις με αποτέλεσμα να “γλιτώσει” συνολικό ποσό της τάξεως των 1.600.000 ευρώ που θα την “ακολουθούσε”, αν δεν ήταν συνεπής η ομάδα στις δόσεις που έπρεπε να πληρώσε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «95 χρόνια μπασκετικής ιστορίας» [vid]

Σαν σήμερα, στις 20 Απριλίου του 1926, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το καταστατικό…