Κεντρική NBA Εκπληκτική εμφάνιση του ρούκι, Ντόνοβαν Μίτσελ (vid)
NBA

Εκπληκτική εμφάνιση του ρούκι, Ντόνοβαν Μίτσελ (vid)

donovan mitchell jazz

Οι Γιούτα Τζαζ φαίνεται ότι τράβηξαν “λαχείο” στο φετινό ντραφτ, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να αφήνει πολύ θετικά σημάδια μέχρι στιγμής. Μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο summer league, ο νεαρός γκαρντ συνέχισε τις υπέροχες παρουσίες του και στην preseason, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη χθεσινή νίκη των Τζαζ επί των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ειδικότερα, ο Μίτσελ τελείωσε το ματς με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 10/20 σουτ και μόνο 2 λάθη. Πρόκειται για έναν σούτινγκ γκαρντ που διαθέτει ένα ελκυστικό “πακέτο” ικανότητας στην εκτέλεση, σε συνδυασμό με ταχύτατα και ελεγχόμενα drive προς το καλάθι.

Η παρουσία του δίνει έναν διαφορετικό τόνο στις επιθέσεις μισού γηπέδου της Γιούτα ενώ, στο χθεσινό ματς φανερώθηκε και ο clutch χαρακτήρας του, ευστοχώντας σε κρίσιμες προσπάθειες στα τελευταία λεπτά.

Ο Μίτσελ, όμως, δεν ήταν ο μόνος παίκτης που ξεχώρισε, με τον Ρόυντι Γκομπέρ να κάνει “πάρτι” κάτω από τα δύο καλάθια, έχοντας 29 πόντους και 13 ριμπάουντ με 10/12 σουτ και 9/11 βολές!

Στον αντίποδα, ξεχώρισε και πάλι ο Κάιλ Κούζμα με 18 πόντους (5/16 σουτ) ενώ, άλλους τόσους σημείωσε κι ο Τζόρνταν Κλάρκσον.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…