Κεντρική Διεθνή “Έδωσα την καρδιά μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά” (pic)

“Έδωσα την καρδιά μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά” (pic)

wp 1455717039786

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε διαμάχη με τους “μπλαουγκράνα”, και μέσω των social media εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη στάση της πρώην ομάδας του.

“Σκεφτόμουν ότι η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ που έχω παίξει. Κερδίσαμε το ισπανικό πρωτάθλημα μαζί, πήγαμε στο Final Four της Euroleague και τώρα είμαστε σε αυτό το σημείο. Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα επειδή η Μπαρτσελόνα είπε ότι ανεξάρτητα από το ποσό που θα λάβω από κάποια ομάδα, θα το αφαιρέσουν από την υπόθεση, εφόσον την κερδίσω, για την άδικη αποχώρησή μου πέρυσι.

Μου έδωσαν μια αμοιβή για να αποσύρω την υπόθεση, αλλά υπέγραψα 1,6 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Έδωσα την καρδιά μου, ιδρώτα και δάκρυα για τον κόσμο και την ομάδα. Είμαι πραγματικά διαλυμένος ψυχολογικά…”, ήταν το μήνυμα του Αμερικανού άσσου.

Ο θηριώδης σέντερ αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 με την “Μπάρτσα”, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και έφτασε μέχρι το Final Four. Το 2016 επέστρεψε στους “μπλαουγκράνα”, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Βαρκελώνη.

 

https://www.instagram.com/p/BZ1pWqgnCfN/

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…