Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έδεσε” Χριστοδούλου

“Έδεσε” Χριστοδούλου

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου θα παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου έως το 2020, καθότι οι Κρητικοί επισημοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 22χρονο γκαρντ.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη ρεθυμνιώτικη φανέλα έως το 2020.

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες των φιλάθλων μας κι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας μας, ο Ανδρέας Χριστοδούλου, θα παραμείνει κάτοικος Ρεθύμνου για ακόμη τρία χρόνια. Ο 22χρονος γκαρντ ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016 και την περσινή σεζόν κατάφερε να καταγράψει 31 συμμετοχές στη Stoiximan.gr Basket League.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μέτρησε 6.42 πόντους (50%διπ., 28%τριπ., 68%β.), 2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 19.26 λεπτά κατά μέσο όρο. Επίσης, συνέβαλε τα μέγιστα και στη φάση των πλέι-οφ, παίζοντας και στις 6 αναμετρήσεις απέναντι σε Κολοσσό H HOTELS κι ΑΕΚ, έχοντας 7 πόντους (57.2%διπ., 22%τριπ., 100%β.), 2.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 23.38 λεπτά συμμετοχής μ.ο.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…