Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Έχουμε “βαριά” φανέλα”

“Έχουμε “βαριά” φανέλα”

sakellariou vaggelis panionios1

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στη Stoiximan.gr Basket League. Οι “κυανέρυθροι” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Κόροιβο (28/10, 16:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου να τονίζει πως ο “Ιστορικός” έχει “βαριάφανέλα και δεν θα συμβιβαστεί με την ήττα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Ο Πανιώνιος είναι “βαριά” φανέλα
Χαίρετε,

Μπορεί έπειτα από τρεις αγώνες τα αποτελέσματα να είναι μόνο αρνητικά, ωστόσο, στην τελευταία μας εμφάνιση δείξαμε ότι έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί να μην ήταν αρκετό, για να μας χαρίσει την πρώτη νίκη, όμως κι η εικόνα έχει τη δική της βαρύτητα κι αξία.

Δείχνει το πάθος και την προσπάθεια. Αυτήν την εβδομάδα παίζουμε σε μία έδρα, όπου έχασαν Άρης και Κολοσσός. Ο Κόροιβος είναι πολύ καλή ομάδα, έχει προετοιμαστεί καλά , παίζει στην έδρα της. Εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών και δεν είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης. Δεν συμβιβαζόμαστε, όμως, με την ήττα.

Δεν αλλάζει στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε τους αγώνες. Θα μπούμε, θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα μετρήσουμε τους πόντους, για να δούμε αν μας φτάνουν. Θέλουμε, πεισμώνουμε κι είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, τις οποίες επιχειρούμε να βελτιώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…