Κεντρική NBA Έχασε όλα τα σουτ ο Στάνλεϊ Τζόνσον! (pic)
NBA

Έχασε όλα τα σουτ ο Στάνλεϊ Τζόνσον! (pic)

stanley johnson pistons

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς εγκαινίασαν με νίκη τη νέα τους έδρα στη Litlle Caesars Arena, επικρατώντας των Σάρλοτ Χόρνετς με 102-90. Ο Τομπάιας Χάρις ήταν καταπληκτικός, με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ, όλοι οι περιφερειακοί βρέθηκαν σε καλή μέρα (Γκάλογουεϊ 16, Μπράντλεϊ 15, Τζάκσον 13 μαζί με 8 ασίστ). Υπήρξε, όμως, κι ένα μελανό σημείο στη στατιστική του Ντιτρόιτ.

Συγκεκριμένα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον έμεινε στο παρκέ για 40 λεπτά, με τον αθλητικό φόργουορντ να “σπάει” τα στεφάνια. Ο Τζόνσον είχε 0/13 σουτ (!), με την επίδοση αυτή να είναι η χειρότερη στην ιστορία του NBA, όσον αφορά τα εναρκτήρια παιχνίδια κάθε ομάδας!

Επίσης, αυτή ήταν η 17η φορά στα χρονικά του πρωταθλήματος που ένας παίκτης αποτυγχάνει να ευστοχήσει σε ένα ματς, έχοντας σουτάρει τουλάχιστον 13 φορές. Το ρεκόρ ανήκει στον σπουδαίο, Τιμ Χάρνταγουεϊ, ο οποίος είχε 0/17 σουτ σε ένα παιχνίδι των Γουόριορς το 1991, σύμφωνα με το Basketball Reference.

Το θετικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Τζόνσον πρόσφερε τα μέγιστα στην άμυνα, κάτι που αιτιολογεί και τον υψηλότατο χρόνο συμμετοχής του. Ο 21χρονος έκλεψε 4 φορές την μπάλα και ήταν ένας εκ των κύριων “υπαιτίων” της πενιχρής επιθετικής παραγωγής των φόργουορντ της Σάρλοτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…