Κεντρική Διεθνή “Δυσκολότερη η Ευρωλίγκα, πρόκληση η νέα σεζόν”

“Δυσκολότερη η Ευρωλίγκα, πρόκληση η νέα σεζόν”

obradovic

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε την καθιερωμένη media day της, όπου γίνεται η φωτογράφιση των παικτών και των προπονητών από την διοργανώτρια αρχή και όλοι είναι διαθέσιμοι ώστε να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις. Οι περισσότεροι “έπεσαν” επάνω στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος μίλησε για τις διαφορές με την περσινή σεζόν, ενώ χαρακτήρισε την νέα χρονιά ως μία μεγάλη πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τούρκων:

Για την Ευρωλίγκα: “Είχαμε μια δύσκολη προετοιμασία, με πολλές απουσίες και πολλά παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Η πρόκληση είναι μεγάλη την φετινή σεζόν. Η διοργάνωση της Ευρωλίγκα είναι ήδη δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη για εμάς, επειδή όλες οι ομάδες θα παίζουν ακόμη πιο δυνατά απέναντί στους  πρωταθλητές Ευρώπη“.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: “Ευχαριστούμε τον Ούντο και τον Μπογκντάνοβιτς για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη. Όμως πλέον υπάρχουν νέοι παίκτες στην ομάδα. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας και την ευχαριστούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…