Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δύσκολο να νικήσεις τον Παναθηναϊκό στην έδρα του”

“Δύσκολο να νικήσεις τον Παναθηναϊκό στην έδρα του”

trinkieri

Με τα χέρια άδεια έφυγε η Μπάμπεργκ από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αφού ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 93-83 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Αντρέα Τρινκέρι συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη και στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα μικρό βήμα και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει να βελτιωνόμαστε. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, αλλά χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα όπλα του όπως τους Καλάθη, Λεκαβίτσιους και Γκιστ. Κάναμε κακό τρίτο δεκάλεπτο. Χάσαμε δύο παίκτες με τραυματισμό. Μετά βελτιωθήκαμε και γενικά σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε, αλλά ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του”.

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας: “Για τον Παναθηναϊκό θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε τον Τσάβι Πασκουάλ. Όσον αφορά εμάς δεν αρκεί να γνωρίζει το όνομα του συμπαίκτη του. Πρέπει να ψάχνεσαι για κάποιο διάστημα ούτως ώστε να βρεθούν οι παίκτες. Συχνά απαιτούνται 2-3 μήνες αγώνων για να αποκτά ρυθμό η ομάδα. Εγώ πρέπει να είμαι αντικειμενικός, ενώ οι οπαδοί δεν έχουν υπομονή. Απαιτείται να βρεθεί χημεία για να οικοδομηθεί σωστά μία ομάδα.

Η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το παράλογο πρόγραμμα με τους πολλούς αγώνες που πετάμε και παίζουμε συνέχεια δεν μας αφήνει χρόνο για να δουλέψουμε. Όταν θα μπουν και οι εθνικές ομάδες στο καλεντάρι, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν γνωρίζω. Είναι αχαρτογράφητο έδαφος και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…