Κεντρική Γ' Εθνική Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κεραυνός Αιγίου – Ακράτα!

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κεραυνός Αιγίου – Ακράτα!

keravnos

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στον Κεραυνό και την Ακράτα. Ο απόηχος της συνέντευξης Τύπου του Χάρη Μπόγδανου και όσα προηγήθηκαν και – κυρίως – ακολούθησαν αυτής, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της Ακράτας, οι οποίο προχώρησαν σε μία σειρά από κινήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα, τόσο αντίγραφα της συνέντευξης (από εφημερίδες και sites), όσο και τα SMS που έχουν αποσταλεί από τον πρόεδρο του Κεραυνού σε ανθρώπους της ομάδας (παράγοντες, Ζωντό, Λυμπέρη κλπ) τα οποία χαρακτηρίζουν υβριστικά και άκρως απειλητικά, κάτι που διαψεύδει ο Χάρης Μπόγδανος, τουλάχιστον όσο αφορά τον απειλητικό τους χαρακτήρα.

“Θα τους υποδεχθώ με ανθοδέσμες”

“Τι φοβήθηκαν; Μέχρι στον ίδιο τον υπουργό έφτασαν. Πότε έχω δημιουργήσει προβλήματα σε αντίπαλη ομάδα μέσα στο Αίγιο; Οι όποιες διαμαρτυρίες μου στο παρελθόν έχουν να κάνουν με σφαγιαστικές διαιτησίες που έχει υποστεί η ομάδα μου. Έχω άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες και πολύ περισσότερο με αυτές που είμαστε εδώ, στην ίδια “γειτονιά”. Μήπως θυμούνται πέρυσι την αντίδρασή μου όταν Αιγιώτες φίλαθλοι έβριζαν τον Έσπερο και τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Μαρλαφέκα; Ας ανατρέξουν να βρουν το ρεπορτάζ του αγώνα αν το έχουν ξεχάσει. Πήγα στην κερκίδα και το σταμάτησα αμέσως. Κάτι που δεν έκαναν οι διοικούντες της Ακράτας πέρυσι όταν όλο το γήπεδο έβριζε τον Μπόγδανο και τον Κεραυνό. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα λοιπόν. Εγώ θα τους υποδεχθώ με ανθοδέσμες και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι παίκτες μου μέσα στο παρκέ. Σε αγωνιστικό επίπεδο εννοώ, φυσικά”, δήλωσε ο Χάρης Μπόγδανος.

Να σημειωθεί ότι με τον πρόεδρο του Κεραυνού επικοινώνησαν τις τελευταίες ημέρες, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και την ΕΣΚΑ-Η, ζητώντας του να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Γεμάτο θα είναι το γήπεδο

Στο αγωνιστικό, Κεραυνός και Ακράτα θα προτιμούσαν ίσως μία διαφορετική – και πιό εύκολη – κλήρωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής, όμως για τους φιλάθλους της Αιγιάλειας είναι… ότι καλύτερο το μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής. Το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου αναμένεται να είναι γεμάτο από φιλάθλους και των δύο ομάδων και ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχεια, ωστόσο δεν θα κρίνει απολύτως τίποτα επί της ουσίας, αφού αυτό το ματς είναι μόνο η αρχή του πρωταθλήματος. Ούτε η ομάδα που θα νικήσει θα κερδίσει την… άνοδο, ούτε ο χαμένος θα βγει εκτός στόχων.

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής και θα το διευθύνουν οι Ηλίας Χρηστίδης και Ειρήνη Γιακείμη από τον Σύνδεσμο Αττικής (Α2 Εθνικής).

Πηγή: protionline.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…