Κεντρική Basket League Άρης “Δουλειά μας να τους εντάξουμε στην ομάδα”

“Δουλειά μας να τους εντάξουμε στην ομάδα”

aris proponisi 1

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, αναφέρθηκε -σε δηλώσεις στον Ρ/Σ Libero 107.4– στους νεοαποκτηθέντες, Γκάρι Μπελ και Κιθ Μπένσον, τονίζοντας πως αποτελεί δουλειά του τεχνικού επιτελείου να τους εντάξει στην ομάδα. Μίλησε, δε, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (04/10, 19:00), στο “Αλεξάνδρειο”, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

“Είναι δική μας δουλειά να τους εντάξουμε στην ομάδα και φυσικά να δώσουμε έμφαση και να επενδύσουμε στα στοιχεία του παιχνιδιού τους. Μέσα στο παρκέ θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε plays στα οποία είναι καλοί, αντιλαμβανόμενοι βέβαια ότι δεν μπορείς να τους ζητήσεις να τα μάθουν όλα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Μπελ παίζει με ταχύτητα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, είναι καλός σουτέρ και γενικά είναι ένας παίκτης που δεν θα κάνει περιττά πράγματα και δεν χρειάζεται να έχει την μπάλα στα χέρια του. Ο Μπένσον μπορεί να παίξει τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι γιατί έχει σουτ από μέση απόσταση και είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ”.

Για το επίπεδο επίδρασης του Παναγιώτη Γιαννάκη στους παίκτες: “Πάντα δίνει στους παίκτες το κίνητρο για να δουλέψουν περισσότερο. Ο ίδιος έχει πάθος στην κάθε προπόνηση σε σημείο όπου αν μπορούσε να μπει και να παίξει θα έπαιζε”.

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ: “Τώρα βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο βάσει του ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία χωρίς του ξένους. Υπάρχουν όμως μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Σε ότι αφορά το ντέρμπι είναι δεδομένο ότι τέτοια παιχνίδια επηρεάζουν την ψυχολογία μιας ομάδας. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε για την εποχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…