Διπλό πλήγμα

dallo

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο (28/10, 16:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο τεχνικός των “κυανέρυθρων”, Βαγγέλης Ζιάγκος, “πονοκεφαλιάζει” σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών. Βλέπετε, πέραν του Έιβερι Γούντσον (θα απουσιάσει για 10-15 ημέρες), ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών (και) του Μπορίς Νταλό.

Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ, ο οποίος αποτελεί την τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ομάδας, τραυματίσθηκε στο δεξί γόνατό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα μείνει εκτός δράσης για δύο-τρεις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση του Ιστορικού”:

“Ρήξη εξωθυλακοσυνδεσμικού συστήματος του δεξιού ποδιού υπέστη ο Μπορίς Νταλό στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (25/10). Ο Γάλλος πλέι μέικερ άρχισε άμεσα συντηρητική αγωγή κι ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται, αρχικά, σε δύο-τρεις εβδομάδες και θα γίνει επαναξιολόγηση από τον Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη στο ΙΑΣΩ General, την επόμενη εβδομάδα.

Ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου Βίκος Cola με τον Κόροιβο, το Σάββατο (28/10, 16:30), δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό, Βαγγέλη Ζιάγκο, ο Έιβερι Γούντσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο Αμερικανός έχει παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…